1. Почетна
  2.  » 
  3. Огласна табла
  4.  » Сарадња Основне школе „Свети Сава“ Модрича и „Cineplexx Palas“ Бања Лука

Сарадња Основне школе „Свети Сава“ Модрича и „Cineplexx Palas“ Бања Лука

10.06.2022.

Јавна установа Основна школа „Свети Сава“ Модрича сарађује са многим установама и удружењима, а све у циљу побољшања услова за рад у нашој установи. Прије пар дана наша школа је остварила сарадњу са „Cineplexx Palas“ Бања Лука.

Наиме, наши ученици четвртог разреда заједно са ученицима из Подручног одјељења Таревци ишли су на једнодневни излет у Бања Луку. У самој припреми излета помогао нам је господин Младен Вуковић који је ступио у контакт са „Cineplexx Palas“ Бања Лука и договорио гледање филма за наше ученике. Менаџмент ове реномиране фирме, која у свом саставу има неколико кино сала, када су чули за жељу ученика да одгледају филм, одмах су позитивно реаговали и омогућили им бесплатно гледање филма. У Бања Луку је ишло 69 ученика са својим учитељицама и уз кокице и сокиће су одгледали дјечији филм „Лоши момци“.

Директор Митар Кршић захвалио се у име школе „Cineplexx Palas“ Бања Лука и њиховом менаџменту на овом гесту, који по други пут пуштају дјецу да бесплатно гледају филм (први пут прије четири године када су наши ученици са дјецом са Косова и Метохије гледали филм).

Ово је велики чин који пуно значи нашим ученицима од којих већина први пут улази у право кино. „Заиста немам ријечи да искажем своју захвалност за ово дјело, већ ћу само рећи велико вам хвала!“, рекао је Кршић. Управа школе захваљује се и господину Младену Вуковићу на труду и ангажману да све протекне у најбољем реду.